Opskrift: One pot pasta
Mangler du inspiration til en lækker og nem aftensmad? Så læs med her! 💚
Denne one pot pasta er oplagt at lave på de travle hverdage, da den kan laves på 15 minutter og med minimal opvask! Det er dygtige, Johanne Mosgaard, som har hjulpet os med at skabe denne one pot opskrift. Du kan finde flere af hendes lækre opskrifter på hendes Instagram profil @Englerod.
Opskriften er til 4 personer
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
200 g cherrytomater
200 g champignon
1 håndfuld frisk persille
400 g Fusilli Pasta Majs & kikærter, SAVED by Motatos
1 dåse grønne linser, drænede
4 tsk Pesto Paprika & Cashew, SAVED by Motatos
1 grøntsagsbouilllon
1 liter vand
2 dl kokosmælk eller madlavningsfløde
Friskkværnet peber
Salt
Fremgangsmåde:
Hak løg, hvidløg, champignon og persille. Halver cherrytomater. Hæld alle ingredienser i en gryde: de hakkede grøntsager, kikærtepasta, grønne linser, grøntsagsbouillon, vand og kokosmælk.
Bring grydens indhold i kog og lad det simre i ca. 8-10 minutter indtil pasta er kogt al dente. Smag retten til med salt og peber.
Velbekomme! 💚 🚀
Retten er både glutenfri og vegansk.