Opskrift: Fyldte peberfrugter
Prøv denne lækre og sunde opskrift til aftensmad! Fyldte peberfrugter med ris og grøntsager, en sund og smagsfuld madret tilføjelse til din ugentlige madplan.
Ingredienser:
- 125 g ris
- 6 peberfrugter
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk sød paprika
- 1 tsk stødt koriander
- 1 grøntsagsbouillonternin
- 1 karton hakkede tomater
- 1 karton kidney beans
- 1 lille dåse majs
- olivenolie til stegning
- salt
- peber
Topping:
- revet ost
- creme fraiche
- avocado
- finthakket frisk koriander eller spinat
Fremgangsmåde:
Kog ris efter pakkens anvisning. Skær toppen af peberfrugterne og gem skålene til at fylde. Hak de resterende rester af peberfrugterne fint. Varm en gryde med lidt olie. Hak løg fint og tilsæt den lille del finthakkede peberfrugter. Steg indtil løgene er svundet ind. Hak hvidløg fint og tilsæt til gryden sammen med sød paprika og koriander. Tilsæt grøntsagsbouillon, hakkede tomater, kidney beans og majs og lad det simre lidt. Vend grøntsagssaucen med de kogte ris.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg peberfrugterne i et ovnfast fad og fyld dem op med fyldet fra gryden. Top med lidt revet ost og bag dem i ovnen i ca. 35 minutter.
Top de færdigbagte peberfrugter med lidt creme fraiche, et par skiver avocado og finthakket frisk koriander eller spinat. Velbekomme 💚