Opskrift: Grøntsagspandekager
Vi har lavet en en opskrift på stop madspilds-grøntsags-pandekager til jer. Sund, hurtig og god for både miljøet og din pengepung 🥕🌱
Opskrifter er til ca. 12 små pandekager.
Ingredienser:
Du kan variere grøntsagerne, udfra hvilke rester du har liggende, men vores bud kommer her ♻️
1 bundt forårsløgtoppe
2 håndfulde gulerodsskræller
100 g champignon
1/2-1 frisk chili
2-3 fed hvidløg
150 g kikærtemel (eller hvedemel)
Ca. 2 dl vand
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
Friskkværnet peber
Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde:
Hak alle grøntsagerne helt fint. Pisk en dej sammen af kikærtemel, vand, citronsaft, salt og peber.
Varm en pande med olie. Brug en spiseske til at forme små grøntsagspandekager og steg dem gyldne på begge sider.
Server fx med hoisinsauce, teriyaki eller sød chilisauce.
Velbekomme! 💚 🚀