🌞 DEALS TIL KUN 1 KR. 🌞 Find dem her!
Motatos Stories

Mindre emballageaffald og hudpleje til drømmepris

Brands & produkter

2024-07-13

Kalder alle hudplejefans! Vi har en masse skønne produkter, der skal reddes, og som vi tror vil passe perfekt til dig.

Her er forklaringen:

C9 Beauty er et hudplejebrand, der blev født midt under pandemien, da folk ikke kunne gå i butikkerne for at mærke og prøve produkterne. For at kompensere for dette, måtte produkterne se ekstra indbydende ud online med en emballage, der afspejler det luksuriøse indhold.

Men den flotte emballage krævede en masse emballagemateriale, hvilket naturligvis ikke er godt for miljøet og dermed planeten. Nu hvor pandemien er overstået, og man igen kan se på produkter i fysiske butikker, har C9 Beauty besluttet at re-designe deres emballage med det formål, at reducere deres negative indvirkning på miljøet.

Kort sagt, er overflødige emballagematerialer som f.eks. plastfolie rundt om emballagen eller indvendigt fyld, som alligevel ikke har nogen funktion, blevet fjernet. Derudover er alle materialer blevet erstattet med 100% genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer, og de er ydermere blevet reduceret i størrelse med over 50%, hvilket også betyder, at de vil indeholde mindre luft. Og som vi alle ved, er mindre luft vigtigt for bæredygtigheden, når det drejer sig om at fragte ting!

Denne positive ændring af emballagen har dog betydet, at der er en del gammel emballage tilbage. Det er hverken vores eller C9 Beautys ønske at bare kassere den, og vi redder derfor den gamle emballage, ved at fylde den med nye produkter og sælge den via vores hjemmeside.

Takket være dette, går ikke en eneste æske til spilde. Desuden er det en fantastisk mulighed for dig, at købe førsteklasses hudpleje til en meget billig pris. Hvilken drøm! Du kan finde alle produkterne fra C9 Beauty her. God fornøjelse med hudplejeshoppingen!