Sådan fungerer Motatos

Hvordan fungerer det?

 

Kort sagt så er det bæredygtigt at handle hos os, da vi sælger varer, der ellers går til spilde.

  • Overproduktion
  • Fejlagtig emballage
  • Sæsonbestemte trends
  • Kort eller passeret holdbarhedsdato

At smide ting ud, der sagtens kan bruges, er dårligt for miljøet. Så vi redder dem og sælger dem med enestående rabatter. Det eneste, du skal gøre for at få fantastiske ting og blive en klimahelt, er at købe dem.

Hvad sker der lige med navnet?

Hvorfor stave ”tomatoes” forkert og droppe et bogstav? Hvis vi skal være helt ærlige, så var domænet billigt og ledigt. Og det passer faktisk ret godt til hele konceptet om, at man ikke behøver være helt normal for at være helt fantastisk. Dét vi mener er, at hvis du køber mjas på dåes på motatos.dk, lover vi, at de smager nøjagtigt lige så godt som de majs på dåse, du er vant til – de er bare lidt billigere. Enkelt og ligetil.

Hvordan shopper jeg?

Som i en hvilken som helst anden onlinebutik. Klik på en ting, tilføj den til din kurv og gentag. Når du er tilfreds med dine billige og bæredygtige fund, fortsætter du bare til kassen. Eftersom vi ikke har en fysisk butik, får du din pakke leveret direkte til døren eller til din nærmeste pakkeshop. Ret praktisk, ikk’?

Hvordan fungerer selve transporten?

Eftersom vi ikke sælger køle- eller frostvarer, kan vi transportere dine ting med almindelige fragtfirmaer og levere dem til dig, uanset hvor du bor.

Hvordan kan det være både billigt og bæredygtigt?

Fantastisk, hva’? Eftersom vi rent faktisk redder ting, der ofte ellers ville blive smidt ud, og derved hjælper vores leverandører med at være mere bæredygtige, så kan vi købe deres produkter til lave priser. Og det indebærer, at vi kan tilbyde dig en fantastisk pris. Således er produkterne i vores butik både billige og bæredygtige. Hos os har alle råd til at handle bæredygtigt.

Hvorfor varierer vores produktsortiment?

Eftersom det er vores kald at redde ting, man ellers ville have smidt ud, er vi nødt til at tage imod de ting, vi får tilbudt. Og det indebærer, at vores sortiment altid varierer. Det kan man vælge at se som et problem – eller som en konstant strøm af daglige nyheder og ting i begrænsede oplag, som du og dine klimatossede venner har adgang til.

Men hvorfor sker revolutionen så lige her?

Jo, hvis du tænker over det, så opfattes bæredygtighed som både kompliceret og dyrt. Motatos er ikke ingen af delene. Alt, du ser på vores hjemmeside, er bæredygtigt. Og alt er billigt.

Hvor ser jeg produktets bedst før-dato?

Det er let! Vi sørger altid for at indtaste bedst før-datoen for produktet i produktinformationen på produktsiden. Du kan finde produktinformationen ved at klikke på et produkt, du er interesseret i. Herefter bliver du navigeret til produktsiden, hvor du kan finde produktinformationer lige under prisen på produktet.

Hvad mener I med normalpris?

Alle vores produkter har en Motatos-pris og en normalpris. Den normale pris er baseret på, hvad det tilsvarende produkt koster i en mellemstor dansk fødevarebutik. Hos Motatos stræber vi altid efter, at vores priser er 20-90% billigere end normalpriserne. Normalpriserne inkluderer ikke lokale priser, salg eller salgsfremmende priser.

Hvad menes der med kort bedst før-dato?

Nogle af vores produkter har kortere bedst før-dato end produkterne i et almindeligt supermarked. Dette har vi for at forhindre, at de går tabt hos vores leverandører! Det, vi imidlertid kalder "kort" bedst før-dato, er ikke altid så kort, som man måske tror.

Supermarkedet stiller ofte høje krav til bedst før-datoerne for at være langt foran tiden. Mærkeligt nok, kan man tænke - men der er en forklaring. Dette skyldes, at der ofte er lange logistikkæder, som varerne rejser igennem før de lander på hylderne i det lokale supermarked. Hos Motatos har vi kortere logistikkæder. Derfor kan vi sikre, at varerne når ud til vores klimahelte i tide og til en god pris! Hvis du vil finde et produkts bedst før-dato, finder du det altid i dets produktinformation.